Відверті фотосесії, благодійність та ювелірний бізнес. Нова перша леді США Меланія Трамп

Відверті фотосесії, благодійність та ювелірний бізнес. Нова перша леді США Меланія Трамп
Меланія Трамп

Третя дружина Дональда Трампа, обраного новим президентом США, словенка Меланія Трамп відтепер буде першою леді країни

Меланія Кнавс народилася в 1970 році в Севниці, регіон Посав'є, в Соціалістичній Федеративній Республіці Югославія. Її батько Віктор Кнавс родом з найближчого міста, Радече, а мати Амалія – з села в околицях Севниці, в передмісті замку Севниці.

Меланія почала навчання в Люблінському університеті за спеціальністю «архітектура і дизайн», але покинула після першого курсу і переїхала до Мілана робити кар'єру моделі, яку розпочала у 16 років. 

Працюючи для журналу Allure, у 1999 році Меланія познайомилася з Дональдом Трампом. Відносини з ним зміцнилися, коли вона стала професійною моделлю і почала виступати в Нью-Йорку. Їхній зв'язок набув розголосу після запуску успішного і бізнес-орієнтованого реаліті-шоу Трампа The Apprentice, а також після виступу Кнавс із Трампом на радіо-шоу The Howard Stern Show, де Трамп повідомив про кохання свого життя. Зростаюча популярність привела Кнавс до співпраці з британським журналом GQ, для якого вона позувала оголеною, – її фото з'явилося на обкладинці видання за січень 2000 року.

Кнавс друкували на обкладинках таких видань, як Vogue, Harper's Bazaar, Ocean Drive, In Style, New York Magazine, Avenue, Allure, Vanity Fair, Self, Glamour, Elle і у 2000 році з'явилася у випуску видання Sports Illustrated Swimsuit Issue. Також вона знялася у фільмі «Зразковий самець» 2001 року.

Трамп із Кнавс побралися у 2004-му і одружилися 22 січня 2005 року в Єпископальній церкві Bethesda-by-the-Sea у Палм-Біч (Флорида) з прийомом, організованому в залі площею 17 000 кв. футів у садибі Mar-A-Lago Трампа. Серед гостей були присутні Кеті Курік, Метт Лауер, Рудольф Джуліані, Стар Джонс, Барбара Волтерс, Реджіс Філбін, Келлі Ріпа і Біллі Джоел, які виконували хором серенаду Just the Way You Are і склали перефразовану пісню про Трампа The Lady and the Tramp. Також як гість на весіллі Трампа була присутня Хілларі Клінтон.

Весільна церемонія широко висвітлювалася медійними агентствами і часто згадується весільна сукня Кнавс вартістю 200 000 доларів від Крістіана Діора. Весільний торт був розміром 50 футів з наповнювачем з Grand Marnier і вкритий 3000 троянд, зробленими шеф-кухарем садиби.

20 березня 2006 року у пари народився хлопчик, названий Беррон Вільям Трамп. Він став п'ятою дитиною Трампа.

Меланія Трамп також займається благодійністю. Вона робить пожертвування для Фонду досліджень раку молочної залози, американського Червоного Хреста і Поліцейської спортивної ліги. Також вона запустила власну ювелірну колекцію.

Меланія Трамп володіє п'ятьма мовами: словенською, англійською, французькою, арабською та німецькою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: