Як виглядає будинок, який коштує 100 мільйонів доларів. Фотогалерея

Як виглядає будинок, який коштує 100 мільйонів доларів. Фотогалерея

Будинок розташований за 40 кілометрів від Манхеттена. Значну частину території займають галявини і сади

У США продається будинок за 100 мільйонів доларів. Його збудував Тамір Сапір на острові Лонг-Айленд у штаті Нью-йорк. Територія усіх угідь займає 32 тисячі квадратних метрів.

Чоловік емігрував з Радянського Союзу, а саме з Грузії. Перед тим як розбагатіти на нерухомості, він працював таксистом.

Потім відкрив магазин електроніки, де обслуговували в першу чергу російських клієнтів. Потім Тамір налагодив постачання електроніки для нафтових компаній. Зароблені гроші він вкладав у нерухомість і до 2002 року став мільярдером.

Тамір Сапір помер в 2014 році. Нинішній власник маєтку купив його в 2013 році за 15,9 мільйона доларів, але так і не в'їхав туди. Зараз він знову продається уже за 100 мільйонів.

Будинок розташований за 40 кілометрів від Манхеттена. Значну частину території займають галявини і сади. Головний будинок багато разів удосконалювали. Пізніше до нього додали ще два гостьових. Зараз там 18 спалень.

Головний вхід до будинку – золоті двері. На кухні – скляний дах з вітражами і кам'яна підлога, два холодильника і стіл з робочою поверхнею і духовкою посередині. Ванні кімнати оброблені склом і мармуром. Навколо будинку розміщені тераси, оброблені каменем і оніксом, ляпіс-лазур'ю, агатом і малахітом.

У головному будинку розташовується танцювальний зал (зал для урочистостей), перукарня, винний льох, зал для ракетболу, тренажерний зал, спа-центр, сауна, басейни і двоповерховий ляльковий будиночок. В інших будівлях є боулінг, казино і тир. На задньому дворі ростуть вікові дерева. Через всю територію маєтку простяглися три сади – японський, англійський і розарій. За головним будинком і садом є басейн. На приватному пірсі можна залишити яхту довжиною 60 метрів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: