Як виглядають техніка та озброєння, передані Порошенком військовим

Як виглядають техніка та озброєння, передані Порошенком військовим

Петро Порошенко сьогодні передав озброєння та військову техніку особовому складу Збройних сил України

Президент Петро Порошенко переконаний, що представлені зразки озброєння і військової техніки здатні ефективно виконувати завдання, поставлені командуванням перед нашими Збройними силами, повідомляє прес-служба глави держави.

«Сьогодні ми відправляємо на фронт чергову партію зі 141 одиниці озброєння, військової техніки, які виготовлені або модернізовані на підприємствах ВПК. Переконаний, що ви, наші офіцери та солдати, з максимальною ефективністю застосуєте озброєння і техніку, яку сьогодні отримаєте», – сказав Петро Порошенко під час передачі озброєння військовослужбовцям під час робочої поїздки до Харківської області.

Президент вручив командирам бойових підрозділів Збройних сил України та Національної гвардії сертифікати відповідності на 141 одиницю озброєння та військової техніки. Серед засобів, які було передано військовим, зокрема, бронетранспортери, бойові машини піхоти, рухомі пункти розвідки та управління, самохідні гаубиці, зенітні самохідні установки, зенітно-ракетні комплекси, системи залпового вогню, танки, радіолокаційні станції, вертоліт Мі-8, винищувачі МіГ-29 та Су-27, нові вантажні автомобілі підвищеної прохідності.

Після завершення урочистої частини президенту було продемонстровано передані зразки техніки, а також стрільби з танків Т-64БВ, бойових машин піхоти БМП-2, бронетранспортерів БТР-80, БТР-3ДА та зенітно-самохідної установки ЗСУ-23-4.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: