Клопотенко поділився рецептом, який «примагнітить» дітей до тарілки
За словами кухаря, подавати готову варто з дитячим кетчупом
Найкращий кулінар України Євген Клопотенко на сторінці у Facebook розповів, як зробити так, щоб у дитини «розігрався апетит аж до рівня азарту».
«Три простих слова: курка, сир, паніровка. Все, гіпноз, увага прикута до тарілки, ніби це не тарілка, а нова гра, яку родичі подарували на днюху», – написав Клопотенко.
Для смачної страви варто взяти: 500 г курячого філе, пару гілочок коріандру, 1 гілочку м’яти, дрібку куркуми, дрібку паприки, сіль. Це все потрібно перемішати, додати 100 г натертого сиру моцарела.
«Формуєте з фаршу кружечки, робите у них отвори, щоб вийшли по форму такі донати, потім обмочуєте їх у збитих яйцях, обвалюєте в панірувальних сухарях і трішки підправляєте форму. Викладаєте на деко застелене пергаментом і запікайте 20-25 хв при 180 градусах. Бам, готово», – радить Євген.
За словами кухаря, подавати варто з дитячим кетчупом, бо він має натуральний склад.
«Почнеться гра – хто вхопить останній шматочок», – резюмував Клопотенко.
Додамо, що український повар Євген Клопотенко поділився рецептом соковитого філадельфійського чізстейка.
Нагадаємо, що відомий шеф-кухар та дослідник української кухні Євген Клопотенко на своїй сторінці в Інстаграм виклав відео, в якому показав, як годує єврофанів в Ліверпулі українськими стравами.
Коментарі — 0