Софія Ротару публічно підтримала Аллу Пугачову

Пугачова та Ротару
фото з відкритих джерел

Пугачова врізала рашистам Соловйову та Михалкову, а також написала пост про Горбачова

Російська співачка Алла Пугачова вперше за довгий час торкнулася в соціальних мережах теми політики, розмістивши публікацію, присвячену смерті Михайла Горбачова. Артистка вважає, що нещодавно відбулося закінчення цілої доби. Цей пост «лайкнула» її головна «конкурентка» за радянською сценою – Софія Ротару.

«Давно я так не плакала. Пішла епоха, в якій ми здобули свободу, перестали бути «імперією зла» для всього світу, зник страх за майбутнє своїх дітей. І головне, Горбачов відкидав насильство як спосіб політики та утримання власної влади. Все не без гріха, і політики також. Головне, щоб помилки не були смертельними для всього людства. Кудись зникло людинолюбство та шляхетність. Зникло вміння йти на компроміс, якщо він на користь народу, який мріє жити без тривоги за майбутнє дітей. Давайте шукати разом. Сподіваюся ще не пізно», – написала 73-річна артистка на своїй сторінці в соцмережі. Інтернет-користувачі звернули увагу на її лайк і навіть наголосили на черговому «возз'єднанні» зірок, колишніх непримиренних конкуренток по сцені.

Раніше «Главком» писав, що після повернення до Росії співачка Алла Пугачова, схоже, вирішила «пройтися» путіністами – розпалювачами війни в Україні. Одним із перших під «роздачу» потрапив телеведучий Соловйов. Нагадаємо, пропагандист у соцмережі грубо прокоментував повернення співачки Алли Пугачової до Москви. Згодом від співачки дісталося Микиті Михалкову. Пугачова опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм кадри з фільму режисера «Раба кохання», на яких героїня звертається до чоловіків, які її переслідують, зі словами: «Пане, ви – звірі! Ви будете прокляті своєю країною!». «Прекрасний фільм. Чудовий режисер. Куди ж зник прекрасний чоловік Микита Сергійович Міхалков?» – запитала Пугачова.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: