Андрій Павелко - про фанатське свавілля: всі говорили про Маріуполь, але бійка була в центрі Києва

Андрій Павелко - про фанатське свавілля: всі говорили про Маріуполь, але бійка була в центрі Києва

Президент ФФУ прокоментував бійку фанатів на столичному НСК «Олімпійський»

Президент ФФУ Андрій Павелко заявив в інтерв'ю #FootballHub, що фанати харківського «Металіста 1925» своєю поведінкою перекреслили можливий вихід команди в другу лігу.

«Ми бачимо, що і сам клуб, і самі вболівальники перекреслюють майбутнє команди у другій лізі. Тепер я впевнений, що у атестаційного комітету федерації будуть великі питання з приводу подальшої долі клубу. Що стосується безпеки арен, то вирішення проблеми знаходиться в компетенції силових органів. Нещодавно всі говорили на тему Маріуполя, що там небезпечно грати. Але хіба зараз бійка була в Маріуполі? Ні, вона була в центрі Києва».

Андрій Павелко зазначив про загрозу, що українські стадіони будуть позбавлені права проводити європейські матчі у разі, якщо Верховна Рада не прийме низку важливих ініціатив щодо посилення заходів безпеки на футбольних аренах із залученням силових структур. «Щодо фінального матчу Ліги чемпіонів, який у травні наступного року відбудеться в Києві, то більшість глядачів на трибунах будуть з-за кордону. До того ж, квитки будуть іменні. Українських фанатів, які не вміють контролювати свої емоції, буде дуже мало», - заявив Павелко.

Нагадаємо, що вчора на  НСК «Олімпійський» відбулася грандіозна бійка.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: