Анонс матчу Чемпіонату світу-2018 Англія – Бельгія

Анонс матчу Чемпіонату світу-2018 Англія – Бельгія
Англія – Бельгія

Наразі по балах fair play лідирує у квартеті Англія

Збірні Англії та Бельгії зустрінуться у матчі третього туру ЧС-2018 у групі G.

Англія та Бельгія вже вийшли у плей-офф, а очна зустріч визначить переможця групи G. Після двох турів в активі обох команд по 6 очок. Різниця голів також є однаковою (+6), ба більше, навіть кількість забитих м'ячів ідентична – по 8. Якщо суперники сьогодні розпишуть нічию, ситуація не зміниться. Тоді вище фінішує та збірна, яка набере більше балів fair play. Коли ж і тут буде рівність, ФІФА проведе жеребкування.

Наразі саме по балах fair play лідирує у квартеті Англія – 2 «гірчичники» проти 3 у Бельгії. У цьому матчі значно більше інтриги, ніж ви могли собі уявити. Ігри групи H відбудуться раніше, тому англійці та бельгійці перед початком зустрічі знатимуть, яке місце їм комфортніше зайняти та якого суперника в 1/8 фіналу отримати. Щоправда, є ще один момент. Якщо дивитися в перспективу, то кожному з них у будь-якому разі вигідніше посісти друге місце у групі – легша сітка до півфіналу.

Очевидно, що Англія та Бельгія не рватимуть жили, а тренери застосують активну ротацію. Низка важливих виконавців отримають відпочинок, а от найкращий бомбардир турніру Харрі Кейн навряд чи сяде на лаву запасних. На рахунку капітана «трьох левів» 5 голів у 2 матчах. Після важкої перемоги над Тунісом британці познущалися над Панамою.

Для бельгійців взагалі обидва матчі видалися легкими – впевнені розгроми аутсайдерів. Ромелу Лукаку з 4 результативними ударами переслідує Кейна в списку голеодорів Мундіалю. «Червоні дияволи» виглядають однією з найяскравіших команд турніру та розглядаються серйозним претендентом (а за певних умов і фаворитом) на потрапляння в півфінал.

Чемпіонат світу-2018 з футболу

Група G

Англія – Бельгія

28 червня, 21:00, Калінінград, стадіон Калінінград

Головний арбітр: Дамір Скоміна (Словенія)

Орієнтовні склади

Англія: Пікфорд – Джонс, Стоунз, Магуайр – Арнольд, Аллі, Дайєр, Делф, Роуз – Кейн, Рашфорд

Бельгія: Куртуа – Алдервейрельд, Компані, Вермален – Янузай, Феллаїні, Дембеле, Шадлі – Тілеманс, Т. Азар – Батшуаї

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: