Аргентинська влада просить Росію депортувати фанатів, які побили хорватського вболівальника

Аргентинська влада просить Росію депортувати фанатів, які побили хорватського вболівальника
Не всі аргентинські вболівальники поводять себе адекватно. Фото «СЭ»

На сімох учасників інциденту вже складено протоколи

Семеро аргентинських уболівальників будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за побиття вболівальника Хорватії на стадіоні у Нижньому Новгороді.

Раніше в інтернеті з'явилося відео, на якому видно, як кілька уболівальників Аргентини наносять удари руками та ногами прихильнику хорватської збірної.

«За інформацією, яку оргкомітет отримав від правоохоронних органів Нижнього Новгорода, за підсумками матчу між збірними Аргентини та Хорватії, на сімох громадян Аргентини складено протоколи за фактом адміністративних правопорушень», - йдеться у повідомленні прес-служби оргкомітету «Росія-2018».

«Не виключено, що за підсумками судових рішень щодо цих громадян їхні паспорти уболівальників будуть анульовані», - додається, передає «Р-Спорт».

Уже згодом стало відомо, що міністр безпеки Аргентини Патрісія Буллрич на своїй сторінці у Twitter попросила Росію вислати уболівальників, які побили хорвата.

Вона зауважила, що четверо людей були ідентифіковані на відео. «Ми просимо владу Росії затримати їх і депортувати», - написала Буллрич.

Окрім того, з’явилася інформація, що між уболівальниками збірної Аргентини сталася бійка ще до матчу зі збірною Хорватії.

Як повідомляє Ole, у зіткненні біля Нижнього Новгорода брали участь кілька десятків уболівальників. Їхня бійка сталася через різні клубні уподобання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: