Чоловіча збірна України (U-23) не вийшла у півфінал чемпіонату світу з баскетболу 3×3

Чоловіча збірна України (U-23) не вийшла у півфінал чемпіонату світу з баскетболу 3×3
Фото взяте з сайту lutsk.rayon.in.ua

Наша команда поступилася баскетболістам з Франції

У китайському Сіані триває чемпіонат світу 3×3 серед молодіжних команд (U-23), в якому беруть участь як чоловіча, так і жіноча збірні України.

На стадії чвертьфіналу завершила свої виступи чоловіча збірна.

Трохи менше ніж за три хвилини до закінчення матчу з Францією рахунок був абсолютно рівним – 11:11. Потім французи вийшли вперед – 12:11, але дальнє попадання повернуло лідерство Україні – 13:12.

Франція знову зрівняла рахунок, але моментально отримала ще один дальній кидок – 15:13 на користь України.

А потім ініціатива перейшла до французів. Набираючи по одному очку у кожній атаці, вони повернули собі лідерство – 16:15. Українці спочатку безуспішно атакували здалеку, але у підсумку один двоочковий все-таки вразила ціль – 17:16 на користь України.

За 17 секунд до кінця рахунок став 17:17, і з таким результатом команди перейшли в овертайм, хоча завершальну частину могли виграти обидві команди.

В овертаймі, де гра йде до двох очок, українці не реалізували дві перші дальні атаки. Потім французи нерозумно втратили м'яч при введенні його у гру, але знову українці схибили.

За велику кількість промахів мало прийти покарання, і французи його здійснили, забивши з-під кільця. Після чергової невдалої спроби влучити  здалеку французи забили ще один м'яч. Підсумок – 19:17 і французи вийшли у півфінал.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: