«Баварія» обіграла «Майнц», «Борусія» вдома втратила перемогу над «Гертою»

«Баварія» обіграла «Майнц», «Борусія» вдома втратила перемогу над «Гертою»
Фото взяте з сайту football.ua

Завершилися кілька матчів дев'ятого туру чемпіонату Німеччини з футболу

«Боруссія» вдома приймала «Герту», з якою вийшов дуже непростий поєдинок. Перший тайм був за дортмундцями, які досить швидко вийшли уперед на 19-й хвилині зусиллями Санчо – втім, цей гол відмінили через офсайд. Санчо не зупинився і забив через вісім хвилин після контратаки три в один, замкнувши передачу Гьотце у пусті ворота.

Втім, «Герта» наприкінці тайму прокинулась, створила кілька моментів та спіймала «бджіл» на помилці в обороні – на 41-й хвилині Міттельштадт виконав прекрасну передачу, а Калу вийшов віч-на-віч та переграв Бюркі.

Втім, у другому таймі Дортмунд зміг дотиснути берлінців: на 73-й хвилині «Боруссія» розкатала красиву комбінацію, і Санчо забив, здавалося, переможний гол у пусті ворота – 2:1. Втім, вже у компенсований час «Герта» заробила пенальті та відігралася зусиллями Калу.

«Баварія» провела виїзний матч проти «Майнца» за схожим сценарієм – навіть перший гол мюнхенців відмінили через все той же офсайд. На 39-й «Баварія» змогла вирватись уперед після прекрасної передачі Кімміха, яку красивим і точним ударом злету завершив Горецка – 0:1.

На 48-й хвилині «Майнц» відігрався зусиллями Боетіюса, який замкнув простріл Бросинськи, але мюнхенці змогли зібратись і забити переможний гол – це Тьяго Алькантара у підкаті замкнув передачу Роберта Левандовськи з правого флангу. Більше голів у матчі забито не було.

«Аугсбург» на виїзді впевнено впорався з «Ганновером», вирвавшись уперед після кутового на восьмій хвилині – це Сані Хедіра зачепився за м'яч та пробив з кількох метрів у ближній. На 60-й хвилині гості заробили штрафний, після виконання якого Харагучі заблокував м'яч рукою – і це був пенальті, який впевнено реалізував Фіннбогасон. «Ганновер» зробив спробу камбека на 72-й хвилині, але гол Бебу залишився єдиним зі сторони господарів.

У матчі між «Фортуною» та «Вольфсбургом» все було досить банально. «Вовки» тиснули впродовж всього матчу й відвантажили у ворота новачків Бундесліги три сухих голи.

Таким чином, дортмундська «Борусія» продовжує очолювати турнірну таблицю з 21 очком, в той час як «Баварія» залишається на другому місці у двох очках від «бджіл». «Герта» йде на п'ятій сходинці з 17 очками, «Аугсбург» набрав 12 та піднявся на 12-й рядок із дев'ятьма очками, «Ганновер» залишився із шістьма очками та опустився у зону вильоту, а «Фортуна», маючи на одне менше, залишилась на останньому місці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: