БК «Черкаські Мавпи» дискваліфіковано з розіграшу Кубку України з баскетболу

БК «Черкаські Мавпи» дискваліфіковано з розіграшу Кубку України з баскетболу
Фот: ФБУ

У «Фіналі чотирьох» зіграє «Київ-Баскет»

У середу, 9 січня, у Києві Директорат чемпіонату України розглянув звернення БК «Київ-Баскет» щодо порушення у матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубку із «Черкаськими Мавпами».

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Поєдинок відбувся 5 січня у столиці. Кияни тоді виграли 76:69, але за сумою двох матчів перемогу у цій чвертьфінальній парі здобули «Черкаські Мавпи».

Втім, господарі угледіли порушення регламенту (вихід на майданчик одночасно чотирьох легіонерів замість максимально дозволених трьох) і звернулись зі скаргою.

Директорат чемпіонату України розглянув епізод, вислухав доводи сторін та ухвалив рішення застосувати до «Черкаських Мавп» відповідну санкцію – зарахувати черкаському клубу поразку з позбавленням права подальшої участі у турнірі.

Представник черкаського клубу визнав, що помилка тренерського штабу справді мала місце, але додав, що рішення настільки жорстке, що воно не відповідає самому порушенню.

Таким чином, тепер уже точно стали відомі усі учасники «Фіналу чотирьох» Кубку України: БК «Одеса», БК «Київ-Баскет», БК «Дніпро», «Політехнік».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: