Букмекери занепокоєні збільшенням кількості ставок на Конора Макгрегора

Букмекери занепокоєні збільшенням кількості ставок на Конора Макгрегора

Останніми тижнями приблизно 85% грошової маси ставиться на перемогу чемпіона UFC

Менше тижня залишається до поєдинку між Флойдом Мейвезером і Конором Макгрегором. Флойд, як і раніше, вважається явним фаворитом в майбутньому поєдинку, але букмекери повідомляють про досить несподівану тенденцію ставок останніми днями і тижнями.

Повідомляється, що останніми тижнями приблизно 95 відсотків усіх ставок і 85 відсотків грошової маси ставлять на перемогу Макгрегора. Наприклад, 21 серпня в одній з контор було зафіксовано понад 6000 ставок на Макгрегора, при тому, що на Мейвезера було зроблено всього 277 ставок.

Однак, на думку багатьох фахівців, люди, охочі поставити на Флойда, просто чекають останніх днів прийому ставок. У зв'язку з тим, що коефіцієнт ставок на Макгрегора і Мейвезера став вирівнюватися останнім часом, бажаючі поставити на Флойда чекають, коли коефіцієнт досягне максимальної позначки. Тому букмекери також очікують лавиноподібне збільшення ставок на Мейвезера в останні години перед поєдинком.

Якщо тиждень тому котирування на перемогу Мейвезера були 1,27, а на перемогу Макгрегора – 3,75, то сьогодні коефіцієнт на перемогу Мейвезера – 1,29, на перемогу Макгрегора – 3,50.

Цікаво, що Володимир Кличко заявив, що Макгрегор за стилем нагадує йому брата Віталія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: