Центрового «Хіміка» було визнано найкращим підбираючим регулярного чемпіонату Суперліги

Центрового «Хіміка» було визнано найкращим підбираючим регулярного чемпіонату Суперліги
В'ячеслав Петров. Фото: ФБУ

Друге та третє місця також за українськими баскетболістами

Центровий южненського «Хіміка» В’ячеслав Петров став найкращим за підбираннями у регулярному чемпіонаті Суперліги з баскетболу.

Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Бігмен «Хіміка» в середньому у 23 матчах збирав 8,6 підбирання, а кращим показником у цій статистичній категорії для Петрова стали 14 підбирань у виїзному матчі проти «Запоріжжя» та домашній грі проти «БІПИ».

Другим у рейтингу кращих підбираючих ліги став центровий «Миколаєва» Олександр Кушніров, який у 27 матчах чемпіонату збирав на відскоках в середньому по 7,4 м’яча.

Рекордним для бігмена став виїзний матч проти «Політехніка», в якому він зробив 15 підбирань.

Третє місце у списку кращих підбираючих ліги забронював форвард «Дніпра» Станіслав Тимофеєнко, який також відіграв 27 матчів регулярки, в яких в середьному робив по 7,4 підбирання, а найбільшу кількість відскоків зібрав у виїзній грі проти «Миколаєва», де напрацював на 19 підбирань.

Як відомо, капітан «Черкаських Мавп» Олександр Кольченко став найрезультативнішим гравцем регулярного чемпіонату Суперліги з баскетболу, а найкращим асистентом було визнано захисника клубу «БІПА-Одеса» Клима Артамонова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: