Чемпіонат Італії. «Ювентус» в домашньому матчі не зміг перемогти «Інтер»

Чемпіонат Італії. «Ювентус» в домашньому матчі не зміг перемогти «Інтер»

«Чорно-сині» набирають 40 очок та лідирують в таблиці

У 16-му турі Серії А лідер чемпіонату зіграв проти «Ювентуса» у Турині – 0:0.

Аллегрі чомусь вирішив розпочати центральний матч туру без Дибали в стартовому складі. В атаці «Старої Сеньйори» з перших секунд вийшли Манджукіч, Ігуаїн та Куадрадо. Саме хорватський нападник до свистка на перерву двічі був дуже близьким до взяття воріт.

Спочатку Маріо з кількох метрів влучив в Хандановіча, а згодом поцілив у поперечину. Також небезпечно здалеку стріляв Хедіра. Загалом, в першому таймі Інтер, незважаючи на перевагу у володінні м’ячем, жодного разу не вдарив по воротах Щенсни, а з Ікарді щільно грали захисники «чорно-білих».

Другий тайм розпочався з атак «Ювентуса», але Хандановіч щоразу демонстрував чудову реакцію. Посеред другої половини матчу словенський голкіпер, граючи на виході, залишив ворота порожніми – Хедіра з флангу в ціль не влучив.

З-поміж подій другого тайму також можна пригадати руку Бенатія, за яку арбітр Валері вирішив не карати «Ювентус» пенальті.

«Чорно-сині» набирають 40 очок та лідирують в таблиці, однак завтра «Наполі» вдома зіграє проти «Фіорентини». Туринці посідають 3-є місце.

В 17-му турі «Юве» зіграє проти «Болоньї». «Інтер» вдома протистоятиме «Удінезе».

Чемпіонат Італії.  Серія А

16-ий тур

«Ювентус» – «Інтер» – 0:0

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: