«Чорноморець» взимку планує призначити нового головного тренера

«Чорноморець» взимку планує призначити нового головного тренера
Костянтин Фролов

Керівництво клубу вже визначилося з наступником Олега Дулуба на посаді головного тренера

Після закінчення першої частини нинішнього сезону «Чорноморець», напевно, чекають перестановки на тренерському містку.

Новим керманичем керівництво клубу бачить колишнього тренера «моряків» Костянтина Фролова.

Керівники «моряків» уже досить давно опрацьовують цей варіант та обговорили його із самим Фроловим, який днями прибув до Одеси.

Таку кандидатуру лобіюють генеральний директор клубу Анатолій Місюра і спортивний директор Руслан Гілазєв, також його підтримують і в оточенні президента «Чорноморця» Леоніда Клімова.

Коли точно Фролова хочуть призначити головним тренером і на яких умовах, поки невідомо. Швидше за все, це відбудеться відразу після зимових канікул, коли команда повернеться до роботи на зимові збори.

Ця інформація ще раз підтверджує, що нинішній наставник «Чорноморця» Олег Дулуб намір покинути свою посаду. Білоруського фахівця не влаштовують деякі питання у життєдіяльності команди та клубу, у рішенні яких він не знайшов компромісу з Клімовим.

Костянтин Фролов – вихованець одеського футболу, а у «Чорноморці» з 2005-го по 2010-й рік працював тренером «дубля» та другої команди, а також асистентом у першій команді. Останнім часом Фролов працював у Грузії головним тренером «Динамо» Батумі, очоливши його в травні цього року. Але у жовтні українець припинив роботу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: