Даяна Ястремська про гру з Сереною Вільямс: «Для мене це буде історичний матч»

Даяна Ястремська про гру з Сереною Вільямс: «Для мене це буде історичний матч»

18-річна українка дала інтерв'ю для сайту WTA напередодні протистояння в третьому колі на Australian Open

«Коли мені було вісім років, я бачила, як Серена Вільямс грає на одному з Мейджорів», - розповіла Ястремська. «Я думаю, що це був Відкритий чемпіонат Австралії, тому що все було яскраво-синього кольору»

«Серена програвала. Я швидко пішла в свою кімнату і взяла свою тенісну ракетку, повернулася до вітальні і почала імітувати удари, коли вона била по м'ячу. Я відчувала, що допомагаю їй вигравати. Вона виграла м'яч, вона виграла одне очко, вона виграла один гейм, вона виграла сет, вона виграла матч. Я кричала в той же час, коли вона кричала. Коли Серена виграла матч, у мене була така думка, ніби ми перемогли разом. Це наша перемога.

А потім у мене з'явилася інша думка. Може бути, одного разу я зіграю з нею на великій арені. І цей день настане завтра. Час біжить так швидко.

Я пам'ятаю це з дитячих років, а тепер мрія збулася. Тому я спробую перемогти її. Я спробую показати свій кращий теніс. І, може бути, пізніше я розповім їй цю маленьку історію», - зазначила українська тенісистка.

«Я граю в теніс з 4,5 років. Років з восьми я вже розуміла, що ж відбувається. Я вже знала, чого я хочу і ким хочу бути, - продовжує Даяна. - Дивлячись на Серену, я знала, що одного разу з нею зіграю. Для мене це буде історичний матч, тому що я зіграю проти легенди тенісу, і я дуже це ціную. Мені здається, що це здорово, коли молоде покоління грає з досвідченою легендою»

Українка також зізналася, що бачилася з Вільямс в Мельбурні до старту турніру в роздягальні.

«Після тренування я як раз переодягалася. Вона проходило повз, коли йшла тренуватися. Я просто привіталася, сказала, мовляв, у тебе чудова дочка, я дуже поважаю тебе як людину і гравця. Вона сказала мені: «Дуже дякую, ти мила, було приємно поспілкуватися». Я не знала, що буду грати з нею в третьому колі і вже потім я подумала, що цей момент я запам'ятаю назавжди.

Звичайно, коли я буду виходити на корт, я не буду про все думати. Я просто збираюся боротися, намагатися і спробувати показати свій кращий теніс, спробувати перемогти її. Я просто її поважаю».

Нагадаємо, у другому колі Ястремська здолала опір іспанської тенісистки Карли Суарес Наварро.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: