Дерев'янченко в 12-му раунді нокаутував Джонсона

Дерев'янченко в 12-му раунді нокаутував Джонсона

Українець став обов'язковим претендентом на чемпіонський пояс

Український середньоваговик Сергій Дерев'янченко  (11-0, 9 КО) здобув ефектну перемогу нокаутом в 12-му раунді в бою з боксером з Багамських островів Туреано Джонсоном (20-2, 14 КО).

Перші два раунди цього бою були дуже непростими для українського боксера, але, починаючи з третього, Дерев'янченко повністю взяв контроль над ходом бою в свої руки, постійно випереджаючи Джонсона і виграючи раунд за раундом.

Кілька разів в останній третині бою Сергій Дерев'янченко був близький до того, щоб завершити бій достроково, але Джонсон проявив неймовірну стійкість. Втім, ця стійкість не врятувала Туреано від нокауту - вже на першій хвилині 12-го раунду Дерев'янченко зловив Джонсона відмінною комбінацією, яка завершилася брутальний лівим хуком в голову - Туреано звалився на поміст рингу, і рефері тут же дав відмашку про завершення бою - нокаут.

Відзначимо, що завдяки цій перемозі Сергій Дерев'янченко здобув звання обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією IBF в середній вазі, яким зараз володіє казахстанець Геннадій Головкін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: