«Динамо» перемогою завершило підготовку до матчу за Суперкубок України (відео)

«Динамо» перемогою завершило підготовку до матчу за Суперкубок України (відео)
Фото ФК «Динамо»

Тепер на киян очікує поєдинок із «Шахтарем»

У заключному контрольному матчі на австрійському тренувальному зборі київське «Динамо» зустрілося з чинним чемпіоном Чехії, пльзеньською «Вікторією».

У стартові хвилини гри на полі було багато боротьби й дуже мало гольових моментів, інформує офіційний сайт київського клубу.

Буяльський домігся свого після перерви. На 62-й хвилині він вискочив на ворота чехів після пасу Калитвинцева. Не зближуючись із воротарем, Віталій із лінії штрафного майданчика спрямував м’яча точно у кут воріт.

Буквально за кілька хвилин уже сам Калитивницев міг відзначитися голом після пасу з глибини, але програв дуель голкіперу.

Чехи намагалися йти вперед великими силами, аби відігратися, але не створювали особливої загрози воротам «Динамо», натомість «біло-сині» раз-по-раз розрізали оборону суперника стрімкими атаками.

На 89-й хвилині динамівці все ж забили другий м’яч. Шапаренко віддав пас на Бєсєдіна, Артем у дотик головою переправив на Смирного, і той ударом приблизно з лінії штрафного майданчика спрямував м'яча до сітки.

Товариський матч з футболу

«Динамо» – «Вікторія» – 2:0 (0:0)

Голи: Буяльський (62), Смирний (89)

«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Бурда, Кадар, Морозюк (Шабанов, 66), Че Че (Гармаш, 78), Буяльський (Сидорчук, 71), Калитвинцев (Шапаренко, 66), Циганков (Смирний, 79), Шепелєв (Андрієвський, 66), Бєсєдін.

«Динамо» завершило збір на позитивній ноті. Після матчу команда Олександра Хацкевича повертається до Києва, де продовжить підготовку до нового сезону, зокрема, до матчу за Суперкубок України, який відбудеться в Одесі 21 липня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: