«Динамо» втратило шанс на вихід у плей-офф єврокубків

«Динамо» втратило шанс на вихід у плей-офф єврокубків

«Динамо» зіграло внічию з «Наполі» і достроково втратило шанси на плей-офф єврокубків

В італійському Неаполі завершився матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому «Наполі» приймав київське «Динамо» і зіграв внічию - 0:0.

У стартовому складі киян вийшло 10 українських футболістів. Гра здебільшого проходила в невисокому темпі з невеликою територіальною та ігровою перевагою господарів поля. Найбільш активними у гостей були Хосе Марія Кальєхон і Маноло Габбіадіні, який вийшов на заміну на 66-й хвилині і створив чимало проблем у воріт «Динамо» в кінцівці гри.

Кияни, в свою чергу, трохи осміліли в самій кінцівці матчу і мали ряд небезпечних момент. Зокрема, кілька флангових прострілів, після обіграшів гравців італійського клубу, здійснив у чужу штрафну Андрій Ярмоленко. Тим не менш, у підсумку команди жодного разу не вразили ворота один одного.

Ліга чемпіонів
5 тур

Група B

«Динамо» - «Наполі» - 0:0

«Наполі»: Рейна - Хісао, Альбіоль, Кулібалі, Гулам - Зьелінскі (Аллан, 78), Діавара, Хамшик - Кальєхон, Мертенс (Джаккеріні, 86), Інсіньє (Маноло Габб'ядіні, 66)

«Динамо»: Рудько - Морозюк, Хачеріді, Віда, Макаренко - Рибалка, Сидорчук (Оріховський, 67), Гармаш - Ярмоленко, Бєсєдін (Мораес, 81), Циганков (Гонсалес, 60)

Попередження: Кулібалі - Сидорчук

Турнірна таблиця: 1. «Бенфіки" - 8 очок, 2. «Наполі» - 8 , «Бешикташа» - 7, «Динамо» - 2.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: