Екстра-ліга з футзалу. «Сокіл» зберіг лідерство, «ХІТ» здолав «Продексім». Матчі 13-го туру

Екстра-ліга з футзалу. «Сокіл» зберіг лідерство, «ХІТ» здолав «Продексім». Матчі 13-го туру
Фото з гри «Сокіл» – «Кардинал-Рівне»

У чемпіонаті України серед команд Екстра-ліги відбулися матчі 13-го туру

Дуже невдало розпочався виїзний матч у Хмельницькому для рівненських «кардиналів». На 6-й хвилині вони вже програвали 0:2. Однак, підопічні Сергія Піддубного зібралися і вирівняли гру.

Але всі карти гостям сплутав гол від Хамдамова на початку другого тайму. І тепер рівнянам треба було відігравати вже два м’ячі. Але єдине, що вдалося зробити футзалістам з Рівного, так це скоротити розрив до мінімуму. «Сокіл» здобув перемогу, яка дала змогу надалі очолювати турнірну таблицю.

«Сокіл» (Хмельницький) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 3:2

Голи: Педяш (3), Хамдамов (6, 22) – Волянюк (17, 32)

Одним з найцікавіших протистоянь туру можна справедливо назвати двобій в Одесі, де «Епіцентр К Авангард» приймав «Енергію». Львів’яни робили все для того, щоб не дати своїм суперникам можливості втілити свої задуми у життя. На підопічних Валерія Легчанова не вплинув навіть перший пропущений гол, на який вони ще у першому таймі встигли відповісти двічі.

А от у другому таймі картина гри кардинально змінилася. Швидкий м’яч у виконанні Коваленка, який дозволив «будівельникам» зрівняти рахунок, а потім і взагалі вийти вперед. У підсумку у середині другої 20-хвилинки одесити вели 4:2. А на останніх хвилинах обидві команди влаштували гольову «перестрілку», яка дозволила одеським «будівельникам» здобути сенсаційну перемогу.

«Епіцентр К Авангард» (Одеса) – «Енергія» (Львів) – 5:4

Голи: Остапчук (8), Коваленко (23), Сандул (27), Свиридов (30), К. Бондаренко (39) – Ковальчук (9), Лясковський (18), Писько (37), Кузь (40)

У Херсоні відбулась генеральна репетиція матчів 1/8 фіналу Кубку України, де «Продексім» і «ХІТ» будуть боротися між собою за путівку до чвертьфіналу.

Поки ж обидві команди, які мають на меті завдання-мінімум потрапити до трійки призерів, зустрілися у межах чемпіонату України. І вже на 8-й хвилині «ХІТ» зробив заявку на те, щоб вивезти з Херсона перемогу. Але у рідних стінах «Продексім» мав велике бажання здобути перемогу. Уже по ходу другого тайму «ХІТ» збільшив свою перевагу завдяки дублю Жука. Щоправда, між цими двома голами встиг забити Калуков, чим подарував херсонцям надію на порятунок. Ще одну надію на 38-й хвилині подарував Фумаса. Однак, врятуватись підопічні Ігоря Москвичова не змогли. 

«Продексім» (Херсон) – «ХІТ» (Київ) – 2:3

Голи: Калуков (33), Фумаса (38) – Школьний (8), Жук (26, 36)

Хоча поєдинок між «Титаном» та «ІнБев/НПУ» не був центральним, але за своїм драматичним сюжетом він цілком реально міг претендувати на такий статус. Господарі майданчику вже на 7-й хвилині зустрічі програвали 0:2.А незадовго до перерви перевага гостей збільшилась.

Становище «титанів» стало ще гіршим у другому таймі. Покровці вийшли на другу 20-хвилинку і стали більше грати першим номером, однак пропустили контратаку. Після цього Дмитро Камеко зробив хід, який став одним з важливих у цій зустрічі – замість досвідченого Чічікала місце у воротах «Титану» зайняв 19-річний Пушка.

Пушка не по роках впевнено грав у воротах, а Мілінькій контролював гру своєї четвірки і своєю появою додав «титанам» впевненості у своїх діях. Саме Мілінькій своїм голом розпочав «камбек» «Титану» у цьому матчі. Гра гостей розладналась, чим господарі паркету і скористались.

«Титан» (Покровське) – «ІнБев/НПУ» - 6:4

Голи: Мілінькій (26, 39), Боргун (32), Грицовець (33, 39), Кожемяка (38) – Цапов (3), Чічікало (7 – автогол), Бакум (18, 25)

45843

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: