Фонсеку назвали найкращим тренером туру у Прем'єр-лізі після перемоги над «Динамо»

Фонсеку назвали найкращим тренером туру у Прем'єр-лізі після перемоги над «Динамо»

«Шахтар» нарешті виграв у киян у чемпіонаті

Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу проаналізувало підсумки чергового туру української Прем’єр-ліги сезону-2018/19.

Як зазначає сайт організації, центральний матч другого кола виправдав сподівання – «Шахтар» здобув вольову перемогу над «Динамо» (2:1).

Лауреатом став головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека. Його підопічні обіграли киян у протистоянні, яке складалося досить непросто для них, закріпивши своє лідерство та здобувши максимальний у нинішньому сезоні відрив від найближчого переслідувача.

Додається, що порівняно з матчем минулого туру проти «Арсеналу», Фонсека провів відразу чотири заміни.

«Тренерський штаб розподіляв командні сили, щоб підвести команду до лідерської гри в оптимальному вигляді», - зауважується.

«Це був чи не найважчий матч «Шахтаря» у сезоні. «Динамівці» дуже вдало застосовували швидкі атаки та простір. Гол Шапаренка є аж ніяк не випадковим. Але перевага «Шахтаря» – у його впевненій грі на атаку. Якість і гострота передач у господарів були вищими. Вони ефективніше грали у короткий пас. А зміни по ходу матчу проявили більшу глибину складу й вирішили долю протистояння», - продовжується.

Нагадаємо, Мар’ян Швед з «Карпат» – найкращий гравець 14-го туру Прем’єр-ліги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: