«Шахтар» на останніх хвилинах перемагає «Динамо» завдяки фантастичному голу Коваленка (відео)

«Шахтар» на останніх хвилинах перемагає «Динамо» завдяки фантастичному голу Коваленка (відео)
Фото взяте з сайту zn.ua

Українське класичне дербі подарувало вболівальникам справжнє видовище

Команди грали практично без середини поля, раз-по-раз створюючи небезпечні моменти у воріт суперників. Проте все ж гостріше попереду у першому таймі виглядало «Динамо».

На 44-й хвилині матчу чергова контратака гостей призвела до метушні у штрафному майданчику «Шахтаря», чим скористався Шапаренко. М'яч відскочив до молодого півзахисника, і той «розстріляв» ворота Андрія П'ятова.

По перерві футболісти «Шахтаря» збільшили темп, але «Динамо» знову мало нагоду впіймати «гірників» за неуважну гру в обороні. Проте Вербич, опинившись перед воротами П'ятова, не зміг приборкати м'яч.

Відплата прийшла у вигляді Тайсона, який з'явився на полі вперше після травми. Бразилець видряпав м'яч, протягнув його до воротарського майданчика і зробив простріл. Мораесу залишалося лише підставити ногу - 1:1.

Розв'язка сталася у доданий арбітром час: Віктор Коваленко з-за меж штрафного майданчика вколотив «шкіряного» у дев'ятку воріт Бойка. 2:1 - «Шахтар» вириває перемогу і відривається від «Динамо» на вісім очок.

У компенсований час Кендзьора отримав другу жовту за гру рукою, після чого спалахнула сутичка за участю, звісно ж, Гармаша, який щоправда виступив миротворцем.

Прем'єр-ліга України з футболу

Матч 14-го туру

«Шахтар» - «Динамо» - 2:1

Гол: Шапаренко, 44

Гол: Мораес 54

Гол: Коваленко, 90+6

«Шахтар»: П'ятов - Бутко, Кривцов, Ракицький (Матвієнко, 59), Ісмаїлі - Майкон, Степаненко - Болбат, Патрік (Коваленко, 78), Дентіньо (Тайсон, 46) - Мораес.

«Динамо»: Бойко - Кендзьора, Бурда, Пиварич, Миколенко - Буяльський (Гармаш, 84), Шепелєв (Че Че, 79) - Циганков, Шапаренко (Морозюк, 90+4), Сідклей - Вербич.

Попередження: Степаненко, Ракицький, Мораес, Коваленко, Кривцов - Миколенко, Кендзьора, Гармаш, Вербич

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: