Ф'юрі звернувся до Володимира Кличка з відкритим листом

Ф'юрі звернувся до Володимира Кличка з відкритим листом

У своєму листі Ф'юрі висловив погрозу Кличку

Британський боксер у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі звернувся з відкритим листом до колишнього чемпіона світу Володимира Кличка.

Англієць згадав свою перемогу над українцем і висловив невдоволення тим, що Кличко в своїх інтерв'ю захоплювався Ентоні Джошуа.

«Володимир, я не розумію, чому ти так озлоблений після поразки циганському королю. Ти постійно говориш про поразку Джошуа, кажеш, який він великий. Але той поєдинок ти програв технічним нокаутом, до самого кінця шанси зберігалися 50 на 50. Ну а в нашому протистоянні ти не зміг нанести жодного удару, я змушував тебе промахуватися і просто грався з тобою в рингу», - заявив боксер.

Також Тайсон Ф’юрі висловив відверту погрозу Володимирові Кличку.

«Але при цьому ти стверджуєш, що Джошуа краще. Знаю, ти ніколи не скажеш правду, але принаймні ти її знаєш, як і Віталій. Нічого іншого я від вас, хлопці, і не очікував. Але глибоко всередині себе ти в курсі, що тоді сталося. Я буду завжди приходити в твоїх кошмарах, доктор Кличко, і ти завжди будеш пам'ятати про те, що не зміг перемогти товстого цигана», - написав Ф'юрі в своєму Twitter.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: