Гол і асист Романа Яремчука принесли перемогу бельгійському «Генту»

Гол і асист Романа Яремчука принесли перемогу бельгійському «Генту»

Після цієї перемоги його команда закріпилася в шістці на четвертій позиції

У чемпіонаті Бельгії, де проходив 18-й тур, пройшли два суботніх матчу, в яких ми побачили в справі українських хлопців.

«Генк» Руслана Маліновського приймав аутсайдера «Ейпен» і не зумів розжитися трьома очками. Господарі відкрили рахунок незадовго до перерви, але незабаром пропустили у відповідь. А більше голів в матчі не було - 1:1. Маліновський провів повний матч. До заповітної шістки недалеко - всього три очки.

Набагато краще йдуть справи у «Гента», за який виступає Роман Яремчук. «Буйволи» брали «Кортрейк», де взагалі двоє наших в складі. Правда, один з них - Євген Макаренко - відіграв з першої до останньої хвилини, а другий - Філіп Будківський - всю гру просидів в запасі.

Пропустивши на 7-й хвилині, господарі лише розлютилися, і три хвилини потому Яремчук відновив рівновагу, забивши свій другий гол в сезоні.

Більш того Яремчук став співавтором другого - переможного голу. На 27-й хвилині він віддав прекрасну передачу на партнера, і Юя Кубо вивів «Гент» вперед - 2:1.

Після цієї перемоги команда закріпилася в шістці на четвертій позиції, набравши 28 очок. У «Кортрейка» справи йдуть не дуже добре - 17 пунктів і передостаннє, 15-е місце.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: