Головний тренер збірної України: Треба нав’язати Туреччині агресивний баскетбол

Головний тренер збірної України: Треба нав’язати Туреччині агресивний баскетбол
Євген Мурзін

Євген Мурзін розповів про підготовку команди до матчів відбору на чемпіонат світу-2019

Головний тренер чоловічої національної збірної України з баскетболу Євген Мурзін під час відкритого тренування розповів про підготовку команди до матчів відбору на чемпіонат світу-2019 проти Туреччини (28 червня) та Латвії (1 липня).

Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

«Мене порадувала гра з Ізраїлем і не можу сказати, що порадувала гра з Чехією. Поєдинок з чехами дав команді необхідний поштовх і хлопці задумалися про свій стан, стали більш серйозно ставитися до тренувального процесу і до вимог. Думаю, гра зі швидкою і молодою командою Ізраїлю показала, що ми на правильному шляху. Було дуже багато браку, але саме ставлення і порівняння цих двох ігор показало, що ми все робимо правильно. Тож я розраховую на усіх гравців, усі живі-здорові, є мікротравми, але це нормальне явище для тренувального процесу», - зазначив тренер.

«Що стосується майбутнього матчу з Туреччиною, то, думаю, що я добре пояснив хлопцям ситуацію і доніс до них, що нам треба битися у захисті. Якщо ми зможемо нав'язати жорсткий агресивний баскетбол, то ми досягнемо необхідного результату. Мені здається, останні тренування показали, що я зміг достукатися до гравців. У збірної Латвії великі зміни. У матчі з Росією не побачив у них в складі Тімми, але Стрельніекс є, обидва брати Бертанси були. Команда додала в організації та агресії. Будемо грати - я розраховую на своїх гравців», - підкреслив Мурзін.

Фоторепортаж з тренування збірної України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: