Харківські синхроністки впевнено перемогли на Кубку України

Харківські синхроністки впевнено перемогли на Кубку України

Змагання у харківському басейні «Локомотив» відбулись 15-17 грудня

Участь у них брали команди з Харкова, Києва, Миколаєва, Одеси, а також гості з Чилі, Болгарії та Чехії.

За підсумками Кубку на рахунку харківських майстринь синхронного плавання було 7 золотих та 6 срібних нагород, інформує прес-служба Харківської обласної державної адміністрації.

Найбільша кількість перемог була на рахунку Єлизавети Яхно. Харків’янка здобула шість із семи можливих золотих медалей, а також одну срібну нагороду.

З результатом 91.3210 бала Єлизавета перемогла у технічній програмі соло, з результатом 93.8000 бала – у довільній програмі соло. Також разом з Анастасією Савчук вони впевнено обійшли суперниць у технічній (91.3575 бала) та довільній (93.1500 бала) програмах дуетів.

Успішно Яхно та Савчук виступили у командних змаганнях у складі збірної Харківської області-1. До складу команди також увійшли Владислава та Марина Алексєєви, Валерія Апрєлєва, Олександра Кашуба, Яна Нарєжна, Катерина Резнік, Марта Федіна й Аліна Шинкаренко.

Харків’янки перемогли у змаганнях комбінованих груп (93.4000 бала) й у технічній програмі груп (85.3332 бали).

У довільній програмі груп перша збірна команда Харківської області не виступала, але перемога також була за господарками змагань. Її у цьому виді змагань з результатом 87.7500 бали здобула збірна команда Харківської області-2, до складу якої увійшли Бережна Валерія, Лихман Євгенія, Бурдова Олександра, Носова Анна, Гришко Вероніка, Дерев'янченко Олеся, Коваленко Олександра, Корнєєва Дарина, Кріцина Валерія, Кулик Анастасія.

Також на рахунку цієї команди були срібні медалі у технічній програмі груп (83.7357 бали) й у комбі (87.6500 бали).

Окрім того, спортсменки другої команди Харківської області посіли другі місця у змаганнях соло та дуетів. Кулик стала срібною призеркою у довільній програмі соло (80.8667 бала), Корнєєва стала другою у технічній програмі соло (81.4261 бала), Бурдова та Носова стали срібними призерками у технічній (81.544 бала) та довільній програмі дуетів (84.4000 бала).

У загальному командному заліку перше місце посіла команда Харківської області-2. Спортсменки з першої команди області стали другими, а на третій сходинці розташувалися синхроністки з команди Київ-1.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: