Ігор Суркіс привітав Хацкевича з днем народження: Ви взяли на себе непростий тягар

Ігор Суркіс привітав Хацкевича з днем народження: Ви взяли на себе непростий тягар
Олександр Хацкевич
Фото ФК «Динамо»

Президент «Динамо» оригінально привітав тренера із 45-річчям

У п’ятницю, 19 жовтня 2018 року, Олександр Хацкевич святкує свій 45-й день народження.

У цю дату до головного тренера вирішив звернутися президент «Динамо» Ігор Суркіс, якого цитує офіційний сайт київського клубу.

«З першого дня Вашого перебування у команді було зрозуміло – «Динамо» посилилося футболістом, який має не тільки видатні футбольні здібності, але і володіє міцним характером, здатністю повести команду за собою, взяти на себе гру у вирішальний момент поєдинку, вселити в товаришів по команді впевненість у власних силах», - йдеться у зверненні

«Ваше ім'я назавжди вписане в історію київського «Динамо». І справа не тільки у семи чемпіонських титули, завойованих Вами разом з командою. Ви були серед тих динамівців, які під керівництвом Валерія Лобановського відродили міжнародний авторитет нашого клубу», - додається.

«Тепер, продовжуючи свою динамівську кар'єру як тренер, Ви віддаєте всі знання і досвід заради побудови насправді сильного та конкурентоспроможного «Динамо». Ви взяли на себе непростий тягар і велику відповідальність. Своєю невтомною працею та впевненістю в успіху Ви надихаєте не тільки футболістів, але і всіх, хто причетний до «Динамо», всіх, хто бажає команді нових перемог», - підсумовується.

Насамкінець Ігор Суркіс побажав Хацкевичу завоювати з «Динамо» стільки ж нагород і трофеїв, скільки той завоював як футболіста.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: