«Інтер» покаже перший титульний бій перспективного українського боксера Берінчика

«Інтер» покаже перший титульний бій перспективного українського боксера Берінчика
Український боксер Денис Берінчик

Боксер пообіцяв, що 16 грудня порадує своїх шанувальників не тільки видовищним поєдинком, але і черговим яскравим виходом у ринг

У суботу, 16 грудня, о 22:30 у програмі «Великий бокс» телеканал «Інтер» покаже трансляцію поєдинків Дениса Берінчика та Олега Малиновського в рамках боксерського шоу компанії братів Кличків K2 Promotions Ukraine.

Українець Денис Берінчик вперше за професійну кар'єру проведе титульний поєдинок проти представника філіппінської школи боксу Аллана El Matador Валлеспина. На кону – вакантний титул WBO Oriental у легкій вазі.

«Я дуже радий, що мені випала можливість підкорити нову вершину вже в професійному боксі, – говорить Берінчик. – Я вдячний своїй компанії K2 Promotions за такий шанс і своїй команді, яка разом зі мною протягом трьох років йде до досягнення вершин. Я впевнений, що майбутній бій буде цікавим. Я спробую здобути перемогу нокаутом».

Напередодні бою Денис Берінчик побував у студії програми «Ранок з «Інтером». Боксер пообіцяв, що 16 грудня порадує своїх шанувальників не тільки видовищним поєдинком, але і черговим яскравим виходом у ринг. Шанувальники вже бачили Дениса в образі гладіатора, козака, ув’язненого, мотогонщика. В інтерв'ю боксер трохи відкрив карти і розповів, що його новий образ буде в стилі 80-х років. Чи принесе нове перевтілення удачу Берінчику в першому титульному бою, дізнаємося вже в цю суботу.

Також 16 грудня в другому головному поєдинку вечора українському боксерові Олегу Малиновському належить захист титулу чемпіона Європи WBO в напівлегкій вазі проти угорця Девіда Берни.

«Цей бій – другий захист титулу для мене і третій титульний поєдинок, тому я підходжу до нього з усією серйозністю і хочу здобути яскраву перемогу, – коментує Олег майбутній бій. – Зараз я перебуваю на шостій сходинці рейтингу WBO, і для того, щоб піднятися і стати офіційним претендентом на бій за титул чемпіона світу за версією WBO c Оскаром Вальдесом, мені потрібно перемагати».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: