Іспанське видання Marca поставило стадіон з окупованої Росією території на 18-те місце у світі

Іспанське видання Marca поставило стадіон з окупованої Росією території на 18-те місце у світі
До воєнного лихоліття на «Донбас-Арені» було людно
Фото - SCM Daily

У рейтингу згадується 40 арен

Іспанське видання Marca підбило підсумки голосування за звання найкращого стадіону світу. «Донбас-Арена», яка в окупованому Донецьку і на якій у 2012 році в півфіналі Євро грали збірні Іспанії та Португалії, посіла в рейтингу 18-те місце.

Стадіон набрав 9,4 тис. голосів.

На першому місці – Каїрський міжнародний стадіон, на якому проводить свої матчі єгипетський клуб «Аль-Ахлі». За нього проголосувало 124 тис. осіб.

Друге місце посіла домашня арена мадридського «Реала» «Сантьяґо Бернабеу» (54,4 тис. голосів), а третє – «Камп Ноу» в Барселоні (32,1 тис. голосів).

До першого десятка також потрапили «Сан-Мамес» в іспанському Більбао, «Монументаль Давід Арельяно» в Макулі (Чилі), «Ванда Метрополітан» (Мадрид, Іспанія), «Ла Бомбонера» (Буенос-Айрес, Аргентина), «Енфілд» (Ліверпуль, Англія), «Зігналь Ідуна Парк» (Дортмунд, Німеччина) та Олімпійський стадіон у Радесі (Туніс).

«Донбас-Арена» розташована в окупованому проросійськими бойовиками Донецьку. Останній матч на арені «Шахтар» провів 2 травня 2014 року. Зараз домашнім стадіоном «гірники» вважають ОСК «Металіст» у Харкові.

У жовтні 2014 року «Донбас-Арена» отримала серйозні пошкодження внаслідок вибуху в Донецьку. 28 лютого 2017 року про захоплення «Донбас-Арени» бойовиками повідомив гуманітарний штаб фонду Ріната Ахметова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: