Італійський мотогонщик потрапив у жахливу аварію під час гонки (відео)

Італійський мотогонщик потрапив у жахливу аварію під час гонки (відео)
Мікеле Пірро. Фото motorsport.com

Мікеле Пірро навіть втратив свідомість і не пам'ятає, що сталося

Тестовий гонщик Ducati Мікеле Пірро був доставлений до лікарні після того, як зазнав серйозної аварії під час другої практики MotoGP у п'ятницю у Муджелло.

Він був другим за темпом на початку другого тренування, коли зазнав аварії через 15 хвилин після початку сесії, інформує motorsport.com.

Пірро почав гальмувати наприкінці більш ніж кілометрової старт-фінішної прямої перед першим поворотом, і заднє колесо його Ducati відірвалося від землі. Він намагався утримати мотоцикл, який почав сильно стрибати, але не втримався і злетів у повітря.

32-річний гонщик втратив свідомість після удару та вилетів у гравій, де йому одразу почав надавати допомогу медичний персонал.

Сесію зупинили червоним прапором, а Пірро спочатку відвезли до медичного центру автодрому для огляду. Там підтвердили, що він відновив свідомість.

Майже одразу після цього його доправили гелікоптером до лікарні до сусіднього міста Флоренції для додаткових обстежень.

У своєму виступі на іспанському телеканалі Movistar спортивний директор Ducati Паоло Чіабатті сказав, що Пірро перебуває у свідомості, але не може згадати про аварію.

Мікеле впізнає людей і може говорити. Але нічого не пам'ятає.

Медичний директор чемпіонату світу Анжель Шарте пізніше пояснив, що пілот не знаходиться під загрозою.

Він відзначив, що в італійця – закрита травма грудної клітини, закриті травми черевної порожнини та поперекового відділу, акроміально-ключичний підвивих зі зміщенням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: