Капітан збірної України готовий оплатити борги колишнім гравцям БК «Запоріжжя»

Капітан збірної України готовий оплатити борги колишнім гравцям БК «Запоріжжя»
В'ячеслав Кравцов
Фото: ФБУ

В’ячеслав Кравцов виступив із заявою, у якій озвучив свою позицію

Капітан чоловічої національної збірної України з баскетболу В’ячеслав Кравцов готовий особисто оплатити борги БК «Запоріжжя» перед колишніми гравцями.

Як інформує офіційний сайт ФБУ, про це баскетболіст оголосив у відкритому зверненні, опублікованому на сайті basket.com.ua.

«Я, Кравцов В'ячеслав Валерійович, капітан збірної України з баскетболу, беру на себе відповідальність погасити перед гравцями заборгованість по заробітній платі у розмірі 232 000 грн, виходячи з відкритого листа гравців, яку їм не виплатив БК «Запоріжжя». Адже знаю про важке становище гравців і їхніх сімей», - сказав у зверненні капітан збірної.

«Якщо запорізький клуб в особі Валерія Елькінсона вважатиме за потрібне, то ці гроші може повернути мені особисто, вважаю це буде чесно», - додав Кравцов.

Раніше колишні гравці запорізького клубу Олексій Щепкін, Євген Ворник, Максим Нікітін, Павло Буренко та Валерій Анісімов звернулися з відкритим листом про проблему з боргами по зарплаті.

Також Кравцов звернувся до Федерації баскетболу з проханням виробити юридичну систему, яка б захищала українських гравців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: