Капітан збірної України з футзалу залишився без клубу

Капітан збірної України з футзалу залишився без клубу
Євген Іваняк. Фото НФК «Ураган»

Євген Іваняк та «Ураган» вирішили припинити співпрацю

По завершенні сезону-2017/18, за підсумками якого івано-франківський «Ураган» став фіналістом Кубку України та припинив боротьбу на чвертьфінальній стадії плей-офф Екстра-ліги, завершився термін дії контракту з Євгеном Іваняком.

За обопільною згодою було вирішено не продовжувати подальшу співпрацю, тож 35-річному голкіперу надано статус «вільного агента», інформує офіційний сайт клубу.

Іваняк приєднався до «Урагану» у грудні 2017 року, дебютувавши у складі «драконів» у виїзному матчі з львівською «Енергією».

Загалом у футболці івано-франківського клубу титулований воротар зіграв 15 поєдинків, у яких пропустив 29 м'ячів. Також в активі Іваняка два матчі «на нуль» та один забитий м'яч.

Капітан національної збірної України зіграв три поєдинки на чемпіонаті Європи у Словенії, де «синьо-жовті» знову зупинилися на стадії чвертьфіналу, поступившись обом фіналістам Євро-2018 – Португалії й Іспанії.

За статистикою УЄФА, серед усіх воротарів українець Євген Іваняк на цьому чемпіонаті був шостим, парирував 44 удари з 51-го (відсоток відбитих ударів – 86,27%).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: