«Клівленд Кавальєрс» претендує на українського баскетболіста

«Клівленд Кавальєрс» претендує на українського баскетболіста

Найближчим часом «Атланта» і «Клівленд» повинні зробити обмін

Наш гравець був вибраний на драфті НБА «Атлантою» у 2009-му році, але ще жодного разу не зіграв у найсильнішій лізі світу.

Клуби Національної баскетбольної асоціації  «Клівленд Кавальєрс» і «Атланта Хоукс» зроблять обмін, в результаті якого права на українського захисника Сергія Гладиря перейдуть «Кавальерс», повідомляє SportArena.

Сергій Гладир був обраний Атлантою під 49-м номером на драфті НБА 2009 року, проте так поки і не отримав шансу спробувати себе у найсильнішій лізі світу. З тих пір він виступав в Європі за іспанські «Манресу» і «Фуенлабраду», французькі «Нантер» та «Нансі», а з 2015 року захищає кольори «Монако».

За інформацією американського телеканалу, найближчим часом «Атланта» і «Клівленд» повинні зробити обмін. «Кавальєрс» відправлять в «Атланту» форварда Річарда Джефферсона і захисника Кея Фелдера, а також два піки другого раунду драфту.

Натомість «Клівленд» отримає права на Сергія Гладиря та Дімітріоса Аргаваніса, який зараз також виступає в Європі. Очікується, що після цього «Хоукс» відрахують Джефферсона і Фелдера.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: