Коноплянка: Радий за Ярмоленка, оскільки йому було складно

Коноплянка: Радий за Ярмоленка, оскільки йому було складно
Євген Коноплянка. Фото ФФУ

Євген після зустрічі з Албанією щасливіший навіть більше за Андрія, аніж за себе

Півзахисник національної збірної України Євген Коноплянка прокоментував упевнену перемогу «синьо-жовтих» над командою Албанії.

За його словами, погода трохи заважала сконцентруватися обом командам, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

«Важко, оскільки почуваєшся, ніби на пляжі. Ти лежиш, засмагаєш, і важко піти навіть взяти води. Тому, у першу чергу, ми проявили характер. Хто сьогодні хотів перемогти, той і переміг», - сказав він.

«Ми домовлялися контролювати м'яч, не втрачати його, контролювати хід матчу. Лише так можна було добитися успіху у такому поєдинку. Сонце пече, і якщо команда бігає без м’яча, то швидко втрачає сили. Ми цього й добивалися, але не завжди виходило, адже траплялися непотрібні втрати. Добре, що вдалося забити, а потім прийшов і другий гол. У результаті гру вже було зроблено», - додав Коноплянка.

Футболіст зауважив, що начебто зіграв нормально, але головне, що команда виграла.

«Радий за Ярмоленка, оскільки йому було складно. Він повернувся на поле після довгої перерви, провів 90 хвилин, забив два м'ячі та віддав дві результативні передачі. Я навіть щасливіший за нього, ніж за себе. В цілому, у команди з’являється стиль гри, що дуже важливо. На цьому потрібно робити акцент, а не на тому, що я забив», - пояснив він.

«Я думаю, що ми зіграли правильно тактично. Також у нас був трохи вищий рівень майстерності. Саме тому ми й вирішили долю поєдинку. Я сказав хлопцям, що тепер спокійно можна йти відпочивати з посмішкою. Усі задоволені», - підсумував Коноплянка.

Нагадаємо, перед матчем з Албанією Євген заявив, що він – патріот України, і вважає, що українці теж можуть грати не гірше за європейців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: