Коноплянка розповів, чого не вистачило збірній у матчі із Саудівською Аравією

Коноплянка розповів, чого не вистачило збірній у матчі із Саудівською Аравією
Євген Коноплянка. Фото ФФУ

За словами Євгена, футболісти команди не встигли зігратися

У першому товариському матчі у 2018 році збірна України просто не реалізувала свої моменти, тому і не виграла.

Про це після зустрічі із Саудівською Аравією заявив вінгер українців Євген Коноплянка, якого цитує офіційний сайт Федерації футболу України.

 «Не думаю, що саме дощ завадив нам виграти цей поєдинок. Ми просто не реалізували ті моменти, які у нас виникали. Утім, засмучуватися не слід, адже у деякі відрізки цього матчу ми демонстрували непоганий футбол», - сказав він.

«Ми переглядали матчі аравійців і знали, що вони добре контролюють м′яч, але мають позиційні проблеми. Ми намагалися використати цей недолік, і подекуди нам це вдавалося. Були готові до такої гри з боку суперника, але, повторюся, вся проблема у тому, що ми не реалізували наші моменти», - додав гравець.

За словами Коноплянки, Андрій Лунін провів матч майже безпомилково, кілька разів врятував команду у другому таймі.

«У мене гра пішла. Приємно грати разом із Матвієнком та Соболем. Весь час відчував підтримку від них. До того ж чудово працював Артем Кравець, який постійно відкривався. Єдине, чого не вистачило, – це трохи часу, щоб ще краще зігратися. Але вважаю, що ми рухаємося у правильному напрямку», - зауважив він.

Наступний поєдинок збірна України проведе 27 березня у бельгійському Льєжі проти команди Японії. Початок зустрічі – о 15.20 за київським часом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: