Кубок Федерації може змінити свій формат вже в наступному році

Кубок Федерації може змінити свій формат вже в наступному році

За інформацією BBC фінал Кубка Федерації буде являти собою тижневий чемпіонат за участю 12 збірних

Британський журналіст Расселл Фуллер пише, що жіночий командний турнір може зазнати змін вже найближчим часом.

Згідно з наявними даними, зараз ведеться пошук кандидата на проведення Фіналу Fed Cup. Турнір в оновленому форматі, за інформацією журналіста, може пройти вже в квітні 2020 року.

Фуллер пише, що Фінал Кубка Федерації буде проводитися за аналогією з Фіналом Кубка Девіса, перший розіграш якого за участю 18 збірних пройде в Мадриді в кінці листопада цього року.

Фінал Кубка Федерації буде являти собою тижневий чемпіонат за участю 12 збірних, які будуть боротися за титул в квітні. Кваліфікаційний етап буде проходити в лютому в форматі восьми матчевих зустрічей (вдома/на виїзді). Таким чином, всього в рамках змагань точно зіграють 20 команд (16 - в кваліфікації відбору, 4, ймовірно, будуть автоматично зараховані до складу фіналістів).

Раніше Жерар Піке, глава компанії Kosmos, заявив про можливе проведення Фіналів чоловічого і жіночого командних турнірів в рамках об'єднаного чемпіонату. Журналістам не відомо, чи буде Піке і його інвестиційна компанія брати участь в ініціативі ITF змінити формат Кубка Федерації вже в 2020 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: