Кубок IBU. Підручний та Прима - в ТОП-10 спринтерської гонки

Кубок IBU. Підручний та Прима - в ТОП-10 спринтерської гонки
Дмитро Підручний

Кубкові очки заробили і двоє інших наших спортсменів основи

У спринтерській гонці у чоловіків, що проходить Обертілласі, на третьому етапі Кубка IBU збірна України була представлена практично найсильнішим складом, поєднавши тренувальний збір із змагальним навантаженням. Троє спортсменів команди А сьогодні були на видних ролях, але піднятися на п'єдестал пошани не зуміли.

Найбільш реальний шанс для цього був у Дмитра Підручного, але капітан чоловічої збірної допустив два промахи, один з яких був «зайвим» з точки зору боротьби за трійку найсильніших. Підсумкова позиція Підручного в фінішному протоколі - 6-а.

Кубкові очки заробили і двоє інших наших спортсменів основи, які пройшли спринт з одним промахом у кожного: Артем Прима фінішував відразу за капітаном – 7-ий, а Сергій Семенов посів 22-е місце. 

Також в ТОП-40 вдалося пробитися Віталію Трушу, який з аналогічною точністю показав 35-й результат. До останніх метрів за залікову зону боровся і Тарас Лесюк, але, як і у випадку з Підручним, домогтися бажаного завадив зайвий промах - Тарас 47-й з двома колами штрафу.

Перемогу здобув російський дует Дмитро Малишко - Едуард Латипов. Причому, більш іменитий зі спортсменів переміг, незважаючи на коло штрафу проти чистої стрільби у партнера по збірній. Третій - француз Емільен Жаклен.

Відзначимо також першу поява на стартах в сезоні австрійця Домініка Ландертінгера, який влітку переніс операцію на міжхребцевих дисках. Дебют видався скромним: 23-е місце з двома колами штрафу.

Кубок IBU з біатлону сезону-2017/18

Етап в Обертілласі, Австрія

Спринтерська гонка, чоловіки:

1. Дмитро Малишко (0 + 1) 24:44,1;
2. Едуард Латипов (0 + 0) +9,2;
3. Емільєн Жаклін (0 + 1) +30,4;
...
6. Дмитро Підручний (0 + 2) +34,0;
7. Артем Прима (0 + 1) +44,0;
22. Сергій Семенов (1 + 0) +1:11,0;
35. Віталій Труш (0 + 1) +1:37,8;
47. Тарас Лесюк (0 + 2) +2:01,8.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: