Ліга Чемпіонів. «Реал» та «Баварія» пройшли у півфінал змагань

Ліга Чемпіонів. «Реал» та «Баварія» пройшли у півфінал змагань
«Ювентус» - «Реал». Фото: Getty Images

Відбулися заключні матчі 1/4 стадії фіналу Ліги чемпіонів

У вівторок, 10 квітня, відбулися матчі-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Так, останніми півфіналістами стали «Реал» та «Баварія».

«Ювентус» - «Реал»

Початок матчу видався дійсно несподіваним. Вже на другій хвилині гри Хедіра виконав класну подачу з правого флангу на дальню стійку, і Манджукіч ударом головою відкрив рахунок. Вже за кілька хвилин «Ювентус» на куражі міг забити і другий гол, але удар Ігуаїна з пари метрів був заблокований захисниками господарів.

«Реал» почав «вмикати швидкість», і у гостей з'явилися проблеми. Бейл протягом однієї атаки двічі намагався пробити Буффона, але обидві спроби були безуспішними. Іско навіть забив гол, але за мить до цього він перебував у положенні «поза грою». Іспанський півзахисник мав ще один супершанс, коли Роналду своєю передачею вивів його віч-на-віч з Буффоном, але легендарний голкіпер «Юве» виграв цю дуель.

На 37-й хвилині Манджукіч забив вдруге: прекрасну подачу з правого флангу виконав Ліхтштайнер, і хорватський форвард, вигравши верхову боротьбу у Карвахаля, ударом головою відправив м’яч у ворота Наваса. У компенсований до першого тайму час «Реа» міг «розмочити» рахунок: Варан пробивав головою після подачі Крооса, але влучив у поперечину.

На початку другої половини гри команди обмінялися моментами: після удару Роналду гостей в черговий раз врятував Буффон, а сейв від Кейлора Наваса завадив забити Ігуаїну. На 61-й хвилині після флангової подачі від Дугласа Кости м’яч мав би стати легкою здобиччю для голкіпера «Реала», але Навас несподівано випустив м’яч з рук, і Блез Матюйді зробив рахунок 3:0 на користь «Ювентуса» та 3:3 за сумою двох матчів.

«Реал» тиснув на «Юве», намагаючись уникнути додаткового часу. Після удару Іско гостей вже вкотре врятував Буффон, а Варан з розвороту пробив повз ворота. Справа йшла до екстратаймів, але на останній доданій хвилині Бенатія сфолив в штрафному майданчику, та арбітр вказав на 11-метрову позначку. Розлючений Буффон був вилучений з поля прямою червоною карткою, а Кріштіану Роналду забив пенальті у ворота Войцеха Щенсни, та вивів «Реал» до півфіналу Ліги чемпіонів.

«Баварія» - «Севілья»

«Севілья» непогано почала гру, кілька разів серйозно наблизившись до взяття воріт. Особливо гострим виглядав Пабло Сарабія, який змарнував як мінімум два вірних моменти: на 12-й хвилині він пробив з вигідної позиції у штрафній значно вище, а на 26-й занадто далеко випустив м'яч при виході віч-на-віч.

«Баварія» давала грати, але постійно збільшувала свою перевагу. Прекрасні моменти мав Лєвандовскі, Роббен та особлдиво - Франк Рібері, однак голкіпер «Севільї» Давід Соріа тримав ворота на замку до фінального свистка. «Севілья» та «Баварія» у Мюнхені не забили, і за сумою двох матчів далі проходить «Баварія».

Ліга Чемпіонів

Матчі-відповідь 1/4 фіналу

«Реал» - «Ювентус» - 1:3 (перший матч 3:0)

Голи: Роналду (90+6п.) - Манджукич (2, 37), Матюїді (61)

Вилучення: Буффон (90+5)

«Реал»: Навас, Карвахаль, Вальєхо, Варан, Марсело, Каземіро, Модріч, Кроос, Іско, Бейл, Роналду

«Ювентус»: Буффон, Маттіа Де Шильйо, К'єлліні, Бенатія, Алекс Сандро, Пьяніч, Матюїді, Хедіра, Дуглас Коста, Манджукіч, Ігуаїн

«Баварія» - «Севілья» - 0:0 (перший матч 2:1)

Вилучення: Корреа (90+2)

«Баварія»: Ульрайх, Хуммельс, Мартінес, Боатенг, Кімміх, Рібері, Роббен, Хамес Родрігес, Рафінья, Мюллер, Левандовскі

«Севілья»: Сорія, Лангле, Бен-Єддер, Банега, Корреа, Н'Зонзі, Навас, Сарабія, Ескудеро, Васкес, Меркадо

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: