Меркушина та Підручний проведуть лікарняне обстеження після етапу в Обергофі

Меркушина та Підручний проведуть лікарняне обстеження після етапу в Обергофі
Дмитро Підручний
Фото: biathlon.com.ua

Біатлоністи відвідають госпіталь Мюнхену напередодні етапу в Рупольдингу

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак повідомив, що після завершення етапу Кубка світу в Обергофі біатлоністи Анастасія Меркушина та Дмитро Підручний пройдуть обстеження в Мюнхені.

За словами Бринзака, Федерація також займеться здоров’ям Ірини Варвинець.

«На проблеми, що виникли зі здоров’ям спортсменів, намагаємося реагувати максимально оперативно. У понеділок, під час переїзду з Обергофу в Рупольдинг, Меркушина і Підручний заїдуть в Мюнхен», - повідомив він.

«Є домовленість з лікарем-ортопедом про проведення обстеження, включаючи МРТ коліна Насті і плеча Дмитра. Їм нададуть допомогу і, при необхідності, зроблять спеціальні уколи, щоб усунути проблеми, які виникли. Також активно займаємося здоров’ям Іри Варвинець, але по ній нова інформація буде пізніше», - додав Бринзак.

Напередодні Анастасія Меркушина жалілася на проблеми через біль в коліні, назвавши свою хворобу хронічною.

Дмитро Підручний має проблему з плечем, про що раніше повідомляв головний тренер чоловічої збірної Юрай Санітра.

На даний момент Підручний найкращий серед українських біатлоністів в заліку Кубку світу, він займає 23-є місце, маючи в своєму активі 145 очків. Меркушина знаходиться на 30-й сходинці, в неї 119 балів.

Як відомо, у неділю, 13 січня, в німецькому Обергофі, відбудуться жіноча та чоловіча естафетні гонки в межах четвертого етапу Кубку світу.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: