Мейвезер хотів поставити $400 тисяч на свою перемогу над МакГрегором

Мейвезер хотів поставити $400 тисяч на свою перемогу над МакГрегором

Після його невдалої спроби ставку поставив помічник боксера

Флойд Мейвезер намагався поставити $400 тис. на себе за кілька годин до перемоги над Конором Макгрегором, повідомляє Sport.ru з посиланням на американський телеканал ESPN. Мейвезер увійшов в казино і попросив зробити ставку на свою перемогу в дев'яти з половиною раундах. Потім Мейвезер спробував змінити ставку на перемогу нокаутом.

Обидві ставки зіграли б, але букмекери затягнули з прийомом ставки, в результаті чого Мейвезер втомився чекати і пішов. Тим не менш Мейвезер все ж зумів поставити шестизначну суму в іншому місці і поповнити свій дохід. За законами штату Невада, де проходив поєдинок, спортсмен може ставити на свою перемогу без додаткових умов. «Ми поставили 100 тисяч на перемогу в дев'яти з половиною раундах. Я дав своій людині гроші, щоб він зробив ставку. Я повинен був бути впевнений в тому, що її прийняли, тому що вранці я сам намагався поставити на себе, але не вийшло» , — сказав Мейвезер.

Нагадаємо, що бій Мейвезера і Макгрегора, який проходив за правилами боксу, відбувся 27 серпня. Протистояння завершилося перемогою американця технічним нокаутом у 10-му раунді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: