Мік Шумахер замінить свого легендарного батька у традиційній «Гонці чемпіонів»

Мік Шумахер замінить свого легендарного батька у традиційній «Гонці чемпіонів»
Мік Шумахер
Фото: raceofchampions.com

Він виступатиме разом із Себастьяном Феттелем

Чотириразовий чемпіон Формули-1 Себастьян Феттель і переможець Формули-3 Мік Шумахер представлятимуть команду Німеччини у традиційній «Гонці чемпіонів».

Щорічний турнір за участю відомих гонщиків найпрестижніших серій пройде 19 та 20 січня у Мехіко. Шоу розділене на дві частини: індивідуальна першість і командна.

«Я із захопленням прийняв запрошення виступити в Гонці чемпіонів, і зі ще більшим захопленням дізнався, що разом з Себастьяном Феттелем буду представляти команду Німеччини у Кубку націй. Себастьян багато років успішно виступав у Гонці чемпіонів, я хочу стати для нього гідним напарником», - цитує прес-служба змагань 19-річного Шумахера, який у 2018 році став чемпіоном гоночної серії Формула-3.

Феттель вісім разів брав участь у шоу та шість разів поспіль ставав переможцем Кубку націй разом із семиразовим чемпіоном Формули-1 Міхаелем Шумахером, батьком Міка.

Легендарний німецький пілот Міхаель Шумахер продовжує повільно відновлюватися після важкої травми голови, отриманої у 2013 році на гірськолижному курорті.

Сім'я німця на тлі безлічі чуток ретельно приховує реальну ситуацію зі станом його здоров'я та просить не порушувати права на приватне життя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: