Міжнародна легкоатлетична асоціація може виключити зі свого складу російську федерацію

Міжнародна легкоатлетична асоціація може виключити зі свого складу російську федерацію

І відбутися це може вже у п'ятницю, 27 липня

Всеросійська федерація легкої атлетики (ВФЛА) може бути виключена з Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF) 27 липня.

Про це повідомляє Around the Rings.

Це станеться у тому випадку, якщо прогрес російської сторони відповідно до антидопінгового кодексу буде визнаний недостатнім.

ВФЛА була тимчасово позбавлена членства в IAAF у листопаді 2015 року на підставі роботи комісії Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) під керівництвом Річарда Паунда, яка розслідувала систематичні порушення антидопінгових правил у російській легкій атлетиці.

Робоча група на чолі з Андерсеном займається питанням відновлення ВФЛА та стежить за дотриманням всіх критеріїв, які були висунуті IAAF для повернення російській організації повноцінного статусу.

Наразі російські легкоатлети можуть виступати на міжнародних стартах тільки у нейтральному статусі після отримання спеціального дозволу від IAAF, передає «Спорт-Экспресс».

Нагадаємо, двох російських легкоатлетів дискваліфікували на чотири роки за допінг.

Читайте також: Іноземні ЗМІ про допінг у російському футболі: «Ми просто ідіоти, якщо віримо, що цього разу все не так, як було в Сочі...».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: