На чемпіонаті Європи з паратхеквондо українці здобули два золота й одне срібло

На чемпіонаті Європи з паратхеквондо українці здобули два золота й одне срібло
Вікторія Марчук, Антон Швець та Іванна Цапціна. Фото ФТУ

Три медалі українські спортсмени завоювали у Болгарії

У столиці Болгарії відбувся шостий чемпіонат Європи з паратхеквондо серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, на якому збірна України завоювала дві золоті й одну срібну медалі.

Участь у змаганнях взяли 99 спортсменів з 21 країни. Україну представляли чотири спортсмени, троє з яких повертаються із Софії з медалями, інформує офіційний сайт Федерації тхеквондо України.

Свій високий рівень майстерності підтвердили чинні чемпіони Європи та лідери світового рейтингу паратхеквондо Вікторія Марчук із Запоріжжя й Антон Швець з міста Ладижин, знову завоювавши золоті медалі.

Вікторія, яка також є чинною чемпіонкою світу, виступала у категорії К43 у вазі до 49 кг, і в фіналі перемогла Віолетту Тодорову із Сербії.

Швець, який у нинішньому році завоював срібло чемпіонату світу, також успішно підтвердив свій титул чемпіона Європи. У фіналі категорії К43 у вазі до 75 кг він переміг білоруса Андрія Юзефовича.

Успішно дебютувала у розділі пумсе Іванна Цапціна з міста Ладижин. На чемпіонаті Європи вона завоювала срібну нагороду.

Ще один український спортсмен харків'янин Віталій Мацюк зупинився за крок від медалі. У категорії К44 у вазі понад 75 кг він дійшов до чвертьфіналу та посів п'яте місце.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: