На етапі Кубку світу в Італії українські шпажисти не здобули нагород

На етапі Кубку світу в Італії українські шпажисти не здобули нагород
Богдан Нікішин

Нікішин і Свичкар склали зброю в 1/8 фіналу, команда України стала десятою

Українські шпажисти Богдан Нікішин і Роман Свичкар пробилися в 1/8 фіналу турнірної таблиці на Кубку світу в італійському Леньяно.

Про це повідомляє офіційний сайт Національної федерації фехтування України.

У груповому раунді Свичкар добув чотири перемоги з шести, після успішно пройшов кваліфікацію і стартував в 1/32 фіналу під 45-м номером, Нікішин же завдяки своєму рейтингу FIE пропустив попередній тур і почав свій виступ в «олімпійці» під 10-м номером посіву.

У турі прямого вибування Роману довелося боротися лише з представниками Італії. Спочатку харків'янин виграв у Федеріко Вісмара (15:9), вибив з боротьби Амадео Дзанканелла (15:8), а в 1/8 фіналу він не впорався з Марко Фікера, програвши два уколи - 13:15.

Щодо Нікішина, то у стартовому поєдинку дніпровський шпажист з мінімальною перевагою переміг Ічена Чжу з Китаю - 13:12, опісля розібрався з французом Ронаном Густином - 15:11, а далі поступився ще одному французькому фехтувальникові Даніелю Жерену - 8:15.

У командній першості збірна України у складі Богдана Нікішина, Ігоря Рейзліна, Володимира Станкевича й Анатолія Герея фінішувала на 10-му місці.

В 1/16 фіналу українці не відчули проблем з Бельгією (45:19), проте після програли американцям з рахунком 27:45. У боротьбі за 9-16 місці українські шпажисти спочатку виграли у Канади (45:21) та Аргентини (45:34), а у поєдинку за 9-й рядок класифікації програли Іспанії одним уколом - 26:27.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: