На Кубку світу з фехтування на візках українські спортсмени здобули вісім нагород

На Кубку світу з фехтування на візках українські спортсмени здобули вісім нагород
Наталія Морквич

Наталії Морквич вдалося завоювати єдине золото

Національна паралімпійська збірна з фехтування на візках підвела яскраву фінальну риску Кубку світу, загалом виборовши одну золоту, три срібні та чотири бронзові медалі.

У змаганнях взяли  участь понад 200 спортсменів з 19 країн світу, інформує прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України.

В останній день змагань Наталії Морквич вдалося вибороти золото у шаблі (категорія А).

Андрій Демчук завоював срібло у чоловічій шаблі (категорія А), а у жіночій шаблі у категорії В в України відразу дві нагороди – срібло в Олени Федоти та бронза у Надії Дьолог.

Перший день змагань українська команда завершила з одним сріблом у чоловічій рапірі категорії В (Антон Дацко) та двома бронзовими медалями у жіночій шпазі категорії В (Федота Олена та Позняк Тетяна)

А у другий день бронзову нагороду виборола Морквич (рапіра, категорія А). Таким чином, Наталія на Кубку світу в Егері (Угорщина) двічі піднімалася на п’єдестал пошани.

Також на першому етапі Кубку світу підвели підсумки попереднього, 2017-го року.

Тетяна Позняк стала найкращою спортсменкою у жіночій шпазі (категорія В), Євгенія Бреус  – найкращою у жіночій шаблі (категорія А), а Сергій Шавкун – найкращим у чоловічій шпазі (категорія С).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: