Нардеп розповів, як за допомогою букмекерських контор можна легалізувати тіньові кошти

Нардеп розповів, як за допомогою букмекерських контор можна легалізувати тіньові кошти
Для пояснення схеми легалізації тіньових доходів нардеп Олег Петренко обрав гру Ліги Чемпіонів між «Шахтарем» та «Феєнордом», яка відбудеться завтра, 1 листопада.

«У солідних букмекерських конторах їхня маржа у цій ситуації становить 3-5%, які і є по суті платою за легалізацію необхідної суми коштів з подальшим внесенням у електронну декларацію»

Випадок з Олегом Ляшком, який, як виявилося, є доволі азартним гравцем, викликав чимало запитань, як до самого до політика, так і до методів, за допомогою яких можновладці можуть легалізувати гроші, поява яких викликає чимало запитань.

Зокрема, народний депутат України Олег Петренко розповів про схему за допомогою якої політики можуть легалізувати свої тіньові кошти.

«Багато років тому велику кількість людей навчив букмекерському ремеслу. Зараз вони працюють аналітиками провідних українських та європейських букмекерських контор. Останнім часом як до людини, яка по старій пам'яті трохи в цьому розуміється, збільшується кількість питань про те, як пояснити феноменальну везучість деяких політиків у лотереях і ставках на спортивні події. Відкрию по секрету цю таємницю та поясню на прикладі», - написав на Facebook Олег Петренко.

Для прикладу нардеп обрав гру Ліги чемпіонів між «Шахтарем» та «Феєнордом», яка відбудеться у середу, 1 листопада.

«Робляться дві ставки. Одна - на перемогу донецького «Шахтаря», друга - на те, що переможе «Феєнорд», або буде нічия. У залежності від результату одна виграшна квитанція залишається для звіту перевіряючим структурам, а інша програшна - знищується. У солідних букмекерських конторах їхня маржа у цій ситуації становить 3-5%, які і є по суті платою за легалізацію необхідної суми коштів з подальшим внесенням у електронну декларацію», - зазначив Олег Петренко.

Нагадаємо, народний депутат Олег Ляшко заявив, що заробив 500 тисяч гривень роблячи ставки на футбольні матчі донецького «Шахтаря» та англійського «Ліверпуля». Однак, пояснення політика щодо того, як саме він робив ставки, не прояснили ситуацію, а навпаки, лише заплутали її.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: