Не Білоруссю єдиною: сьогодні відновлюється футбольний чемпіонат у другій країні Європи

Не Білоруссю єдиною: сьогодні відновлюється футбольний чемпіонат у другій країні Європи
На старті фарерському футболові бракуватиме тільки атмосфери, адже гратимуть команди за порожніх трибун
Фото - TripAvisor

Фарерські острови першими перемогли коронавірус

Від сьогодні Білорусь перестане бути єдиною європейською країною, де відбувається національний чемпіонат з футболу. 9 травня починається національний чемпіонат у європейській країні, котра практично повністю перемогла коронавірус.

Йдеться про Фарерські острови. Там загалом було діагностовано 187 випадків коронавірусу. 185 осіб вже вилікувалися. Ніхто не помер. При цьому на Фарерах найбільша в світі тестованих на коронавірус – 170 тисяч 211 тестів при загальній чисельності населення 48,5 тисяч. Тест на коронавірус на Фарерських островах може зробити будь-хто.

У вищій лізі чемпіонату Фарерських островів з футболу виступатимуть 10 команд. Чемпіонат почнеться без глядачів. Кожній команді мають бути надані по дві роздягальні, а у кожного футболіста повинна бути індивідуальна пляшка з питною водою. Скасовано рукостискання до і після гри. Футболістів зобов'язали не плюватися і не сякатися на футбольному поле.

Чинний чемпіон країни – команда «КІ Клаксвік» з острова Борой. Ця команда стала торік чемпіоном Фарер у 18-те, але при цьому вперше за останні 20 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: