Олександр Зінченко хоче бачити в «Манчестер Сіті» українського конкурента

Олександр Зінченко хоче бачити в «Манчестер Сіті» українського конкурента
Микола Матвієнко і Олександр Зінченко є гравцями основи збірної України
Фото - УАФ

За дивним збігом обставин, «Шахтар» останнім часом цього конкурента куди тільки не продає

Гравець «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко виділив співвітчизників, у яких є хороші шанси закріпитися в Європі.

«Хто з українців міг би підсилити «Манчестер Сіті»? Микола Матвієнко (оборонець «Шахтаря» - прим.). Звичайно, йому ще потрібно працювати, розвиватися і прогресувати. Конкурент на мою позицію? Так, хочу запросити конкурента (сміється).

Є в Україні й інші талановиті хлопці – Циганков, Миколенко. Не хочу оминути когось увагою. Найголовніше – потрапити в хороші руки, до свого тренера, щоб бути у своїй команді й розвиватися», – цитує Зінченка офіційний сайт УАФ.

Зауважимо, що взимку близькі до власника «Шахтаря» Ріната Ахметова ЗМІ практично «продали» Матвієнка в лондонський «Арсенал». Але врешті трансфер так і не відбувся. Як і видуманими виявилося чимало інших чуток навколо оборонця «гірників» і збірної України.

Сам Зінченко значну частину поточного сезону в англійській Прем’єр-лізі пропустив через травму, а оговтавшись, до карантину так і не зміг собі повернути місця в основі на лівому фланзі оборони. «Манчестер Сіті» в чемпіонаті Англії-2019/2020 після 29-ти турів іде другим, програючи «Ліверпулю» безнадійних 25 очок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: