Офіційно: «Динамо» підсилилося вихованцем мадридського «Реала»

Офіційно: «Динамо» підсилилося вихованцем мадридського «Реала»
Фран Соль
Фото: ФК «Динамо»

Франа Соля нарешті представили як повноцінного гравця «біло-синіх»

26-річний іспанський форвард Фран Соль став повноцінним футболістом київського «Динамо».

Про це повідомляє офіційний сайт столичного клубу.

Угода розрахована на п’ять років.

Як раніше повідомляли різноманітні, як українські, так і нідерландські ЗМІ, Соль стане одним з найбільш високооплачуваних гравців «Динамо».

Франсіско Соль народився у Мадриді, і вже у шість років почав робити перші кроки у футболі в академіях «Вікальваро» та «Райо Вальєкано».

До системи мадридського «Реала» Фран потрапив у віці 10 років, у 2002-му, а через вісім років, у сезоні-2010/11 дебютував у дорослому футболі у складі «Реала С».

Втім, Соль так і не закріпився у системі «вершкових». Фран виступав в оренді спершу за «Луго», потім за «Ов’єдо», а найкращим для нього у цей період кар’єри став сезон-2013/14, коли він забив сім голів у третьому іспанському дивізіоні, повернувшись до «Реалу С».

Після мадридського періоду кар’єри новачок «Динамо» став регулярно забивати, хоча і не у вищих дивізіонах. У складі другої команди «Вільярреалу» Фран став найкращим снайпером третього іспанського дивізіону, після чого нарешті отримав шанс показати себе в елітному дивізіоні одного з європейських чемпіонатів.

Влітку 2016 року нідерландський «Віллем II» підписав Соля у статусі вільного агента.

У нинішньому сезоні гравець провів 17 матчів за нідерландський «Віллем II» у тамтешньому чемпіонаті. У них він забив аж 13 м'ячів. Також на його рахунку чотири голи у трьох матчах Кубку Нідерландів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: