«Олександрія» вдома несподівано програла «Львову» та віддала «Динамо» другу позицію

«Олександрія» вдома несподівано програла «Львову» та віддала «Динамо» другу позицію
Фото взяте з сайту fco.com.ua

«Львів» завдяки дублю Володимира Адамюка здобув виїзну перемогу над «Олександрією» у заключному матчі 18-го туру УПЛ

У межах 18-го туру УПЛ «Олександрія» приймала у рідних стінах ФК «Львів». Підопічні Бакалова вже відібрали очки у «Шахтаря» і «Динамо», тому не збиралися пасувати перед олександрійцями, що стало зрозуміло вже на другій хвилині. Володимир Адамюк краще за всіх зорієнтувався у чужій штрафній після подачі з кутового і проштовхнув м'яч у ворота. 0:1.

Після цього команда Шарана володіла територіальною перевагою, а гості більше розраховували на разючі контрвипади. Один з таких увінчався успіхом - Мартан розкішною передачею знайшов Адамюка, а той пробив - м'яч зачепив штангу і опинився в воротах. 0:2.

Трохи пізніше, господарі змогли створити свій момент - Протасов пробивав з меж штрафного майданчика, але м'яч просвистів поруч з дальнім кутом. На перерву команди пішли за комфортної переваги львів'ян у рахунку.

В середині другого тайму, Артем Сітало пробив потилицею, але м'яч лише облизав штангу воріт Олександра Бандури.

Під завісу зустрічі господарі організували штурм воріт суперника. Артем Сітало пробивав з відмінною позиції - Бандура показав дива реакції, але першим на добиванні виявився Шендрік. 1:2. У команди Шарана був ще один момент, коли Сітало у ближньому бою не зміг переграти Бандуру. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу гостей.

Прем’єр-ліга України з футболу

Матч 18-го туру

«Олександрія» – «Львів» – 0:1 (0:1)

Голи: Шендрік, 84 - Адамюк, 2, 30.

«Олександрія»: Паньків - Пашаєв (Стецьків, 35), Микицей, Бондаренко, Шендрик - Довгий (Устименко, 67), Гречишкін - Шастал, Ковалець, Протасов (Задерака, 72) - Сітало.

ФК «Львів»: Бандура - Парамонов, Борзенко, Адамюк, Воронін - Мартан, Сабіно (Араужо, 90+5) - Тейлор, Джонатан, Западня (Голіков, 76) - Бруно.

Попередження: Бондаренко, Шендрік, Шастал - Воронін, Сабіно, Мартан, Борзенко.

«Львів», набравши 23 очки, залишився на восьмій сходинці. До шостого місця підопічним Юрія Бакалова не вистачає усього лише одного залікового балу. «Олександрія» ж з 36 очками остаточно впала на третє місце.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: